PerB Cars
Gå tilbage Senest opdateret: 14.03.24

Per B er klar med lækre biler i Hårup

Tidligere hed det Per B. Nu er navnet Per B Cars, efter at indehaver Per B. Christensen har åbnet leasingforretning på Hårup Skovvej

Per B. Christensen har solgt til Via Biler men åbner leasingforretning i stedet. Per B Cars på Hårup Skovvej.
Foto: Martin Ballund

HÅRUP Silkeborg-direktør og bilhandler Per B. Christensten er i fuld gang med sit nye projekt, efter at han pr. 1. maj overdrog livsværket, forretningen Per B på Kejlstruphøjvej, til Via Biler-koncernen.

Per B. Christensen har stiftet firmaet Per B Cars. Omdrejningspunktet her bliver leasing af køretøjer i premiumklassen: BMW, Mercedes, Audi, Volvo, Porsche og lignende.

– Biler er det, som jeg er kendt for. Bilerne er stadig min passion, og samtidig glæder jeg mig også til at få lidt mere ro på. Jeg kommer fra en forretning, hvor jeg var på 24 timer i døgnet syv dage om ugen. Nu bliver der mere tid til også at være sammen med familien – vores børnebørn ikke mindst – og gode venner, siger Per B. Christensen.

Læs hele artiklen her: Midtjyllandsavis