PerB Finans

PerB sørger for både drømmebil og finansiering

Er det nu, drømmebilen skal i garagen?

Drømmer du om at komme ud at køre i din drømmebil uden at sætte din økonomi over styr? Hos PerB Finans kan vi både levere bilen og en finansiering af den, der ikke ender med, at du står tilbage med sorteper.

For hos PerB Finans tæller de gamle, jyske dyder om ærlighed, redelighed og at sige tingene rent ud. Derfor kan du trygt handle bil hos os!

Vi har en alle sammen! En drømmebil.


Den der bil, vi drejer hovedet efter, og smiler over, hver gang vi møder den på vejen. Ja, det var den bil, vi ville vælge, hvis bare vi havde råd til det.

Hos PerB Finans giver vi dig råd til at komme ud og køre i din drømmebil, uden at du behøver bruge dine sidste spareskillinger – eller ender med en anseelig efterregning og andre kedelige overraskelser.

Hos PerB Finans siger vi tingene, som de er

Vi foregøgler dig ikke noget, fejer ikke noget ind under gulvtæppet, eller pakker noget så pænt og tillokkende ind, at det slet ikke er til at se detaljerne eller få øje på den kedelige virkelighed bag alt glimmeret.

I stedet taler vi åbent og ærligt om alle aspekter af den finansiering, som du vælger – også de ting som andre bilhuse og leasingselskaber helst ikke vil snakke om. Som f.eks. hvordan du er stillet, den dag din leasingperiode er slut. Eller hvor mange penge du reelt set kommer til at betale for din bil, hvis du finansierer den på traditionel vis.


Find vej: PerB Finans ApS · Papirfabrikken 74 · 8600 Silkeborg

60 års erfaring med masser af glade kunder

Sådan har det altid været i alle de 60 år, vi har drevet bilforretning i Silkeborg. Og at dømme efter de mange glade kunder som kommer igen og igen, hver gang de skal have ny bil, gør vi præcis det, som vi siger, vi gør:

Giver dem masser af køreglæde og gode oplevelser med deres drømmebil, uden at de føler, at de bliver ruineret af det.

Det giver dem et ekstra smil bag rattet – både i den bil de havde, og i den nye som de kommer ud at køre i.

PerB Finans 30 års jubilæum

I anledning af Per B.’s 30 års jubilæum som ejer af familiefirmaet, blev rejsen fra det lille, traditionelle autoværksted i 1963 og til et moderne bilhus i 2016 smukt illustreret af brand-ART v/Lise Thinggard Larsen med bl.a. logoer fra de forskellige bilmærker og øvrige produkter, som firmaet har forhandlet gennem årene.

PerB Finans, kærlighed til biler fra 1963 til 2019


1963: Det startede med Knud B.

Historien om PerB Cars starter med, at hans far Knud B. Christensen startede med service af Saab og Morris på Lyngbygade i Silkeborg. Hans interesse fra biler kom fra Per B.’s farfar Jens. Han var forretningschef hos Toyota.

1971: Triumph, Sunbeam, Mazda og tankstation

Knud B.’s forretning udviklede sig støt og roligt op gennem 1960’erne til forhandling af Triumph og Sunbeam. Undervejs kom der også en BP-tankstation til. I starten af det efterfølgende tiår, helt præcist i 1971 kom også Mazda til.

1986: Suzuki kommer til, og det gør Per B. også

I 1986 blev forretningen udvidet med forhandling af Suzuki-biler. Samme år overtog Per B. firmaet fra sin far. Allerede året efter flytter han det hele ud til Kastaniehøjvej, hvor firmaet lå frem til starten af det nye årtusinde.

2002: Ford-forhandling og ny flytning

Da Per B. overtog forhandling og service af Ford i 2002, blev det til endnu en flytning til Randersvej. Her holdt vi til i 10 år, indtil den nye motorvej rundt om Silkeborg skulle anlægges.

2012: Helt nyt bilhus på Kejlstruphøjvej

Derfor blev der opført et helt nyt bilhus i 2012 på Kejlstruphøjvej. Her blev hele virksomheden flyttet over samme år, inden gravemaskinerne begyndte anlæggelsen af motorvejen tværs gennem den gamle firmaadresse.

2016: Hyundai, leasing og Casper B kommer til

Hen over de næste år kommer Hyundai-forhandling, One2Move Biludlejning og Tectyl Center til. Og i 2016 følger også sønnen Casper B., samtidig med at PerB Leasing starter op. Samme år kan Per B. fejre 30 års jubilæum som ejer af familiefirmaet.

2019: En ny start

2019 markerer en ny start for Per B., fru Anette og sønnen Casper B. De gamle aktiviteter sælges fra og fremtiden hedder PerB Cars og PerB Finans, Her er fokus flexleasing og traditionel finansiering af nyere, brugte biler.

Teamet bag PerB Finans

Bag PerB Finans står et stærkt team af dygtige fagfolk med stor ekspertise og erfaring.
Tilsammen sikrer de dig din drømmebil på de mest fordelagtige vilkår.

Mød teamet her:

Per B. Christensen - CEO PerB Cars ApS

Per B. Christensen


Indehaver & leasing

Indehaver af PerB Finans med mere end 30 års erfaring fra branchen.

Han er opfostret med masser af viden om god kundeservice, biler og bilhandel hos grundlæggeren af familievirksomheden.

Casper B. Christensen - PerB Cars ApS

Casper B. Christensen


Leasing Rådgiver

Søn af Per B. og Anette og næste generation i PerB Finans.

Ligesom familien har bilhandel været en del af hverdagen lige fra barnsben. Til hverdag står han for kontrakter og beregning af det mest optimale finansiering af din bil.

Nicolai G. Christensen - PerB Cars ApS

Nicolai G. Christensen


Økonimichef & Strategi

Søn af Per B. og Anette og næste generation i PerB Finans.

Nicolai er uddannet hos Deloitte.

Anette Christensen - PerB Cars ApS

Anette Christensen


Økonomi & Regnskab

Mens drengene bruger dagene på bilerne og kunderne, sørger fru og mor Anette for, at regnskabet og pengene stemmer.

Samtidig samler hun trådene, og får det hele til at gå op i højere enhed. 

Bent Riis - PerB Cars ApS

Bent Riis


Leasing Rådgiver

Bent har mere end 20 års erfaring fra Motorstyrelsen hvor han primært har arbejdet med beregning af registreringsafgifter på personbiler og autocampere, samt lovgivning på området.

Sandra Bilde Nielsen


Leasing Rådgiver

Sandra er uddannet Finans Økonom

Større frihed giver mere fokus på kunderne

Salget af PerB’s fullservice bilhus i starten af 2019 blev starten på et helt nyt kapitel i bilhusets 60 årige historie. Det har givet større frihed til at rådgive kunderne, så de altid får den bedste handel, når de finder deres drømmebil hos PerB Finans.
Efter at have forhandlet og serviceret et utal af forskellige bilmærker hen over de seneste 60 år, trak Per B. i slutningen af 2018 en streg i sandet og gentænkte det gamle, familieejede bilhus.

Det betød et farvel til forhandleraftalerne og de bindinger det gav, når kunderne skulle betjenes. Så fra at være fastlåst til bestemte mærker og de finansieringsaftaler som de tilbød, er der blevet større frihed til at give kunderne uvildig rådgivning og sparring, når de skal ud at køre i deres drømmebil.

Det giver dig mulighed for ikke bare at få finansieret en sjovere bil. Den bliver også meget billigere at få finansieret.

Frihed til at vælge den bedste løsning

Så når Per B. indimellem går og nynner ”Der er ingen bånd, der binder mig” fra den kendte tegnefilm Pinocchio, er der virkelig noget om snakken.

For uden gamle bindinger til bestemte bilmærker, har han og hans team af dygtige fagfolk fuldstændig frie hænder til at finansiere en hvilken som helst drømmebil, som kunden har ønske om at komme ud at køre i. Uanset om det er en af de premium-biler, han selv har stående, eller kunden har fundet bilen et andet sted. Eller den skal importeres fra udlandet.

Så uanset hvad mærke og model din drømmebil har stående på bagsmækken, finder du den mest gunstige og ærlige finansiering hos PerB.