PerB Finans

Hurtig og enkel finansiering af din premium-bil

Er du til traditionel finansiering af din nye bil, handler det om at finde et lån med lav rente og favorable vilkår. Hvad det er for dig, afhænger helt af din økonomi, og hvilken bil du ønsker at finansiere.

Vi finder den bedste løsning, og kan give dig hurtigt svar på, om vi kan finansiere din bil på den ønskede måde.

PerB Cars - Finansiering af bil

Konkurrence dygtige billån med lav rente


Hos PerB Cars tilbyder vi konkurrencedygtige billån med en lavere rente, end du normalt har mulighed for at få hos din sædvanlige bankforbindelse.

Vi samarbejder med en af Europas største banker, Santander. I samarbejde med dem kan vi skræddersy det billån, der passer bedst til dig. Det gør det nemt at komme ud og køre i din drømmebil.

Billån på favorable vilkår hos PerB Finans


Med et billån gennem PerB Finans har du mulighed for at vælge mellem en lav, variabel rente eller en lidt højere, fast rente.

Samtidig kan du til enhver tid indfri dit billån eller betale et ekstraordinært stort afdrag, hvis du får mulighed for det. Det koster ikke ekstra og giver dig en klækkelig besparelse på renteudgifterne.

Finansiering med eller uden udbetaling

Den mest fordelagtige rente får du, hvis du som minimum lægger en udbetaling på 20 % af købsprisen på den bil, som du ønsker selv at eje. Men du kan også vælge en finansiering helt uden udbetaling – det er helt op til dig.


Find vej: PerB Cars ApS · Hårup Skovvej 6 · Hårup · 8600 Silkeborg

20 % udbetaling giver dig en meget lavere rente


Det virker jo meget logisk, at du får det billigste lån, når du kan lægge en udbetaling på bilen. For så låner du jo i praksis et mindre beløb. Ergo skal du betale færre renter.

Men faktisk bliver du præmieret ekstra, ved at kunne lægge en udbetaling på din nye permium-bil på minimum 20 % af købsprisen.

Det sænker nemlig renten på dit billån. Ganske voldsomt faktisk. Faktisk er der tale om over en halvering af renten.

Det giver en mærkbar sænkning på den månedlige ydelse. Det gør drømmebilen endnu sjovere at køre i.

Finansiering uden udbetaling


Har du ikke lyst til at binde så mange penge i udbetalingen på din drømmebil, kan du også vælge en finansieringsmodel uden udbetaling.

Det giver som sagt en højere rente og en højere månedlig ydelse. MEN – og det er bestemt ikke uvæsentligt – det giver dig din drømmebil nu og her!

Bilens alder har indflydelse på renten


Vil du have den laveste rente på dit billån, skal du vælge en bil, som er maksimalt 3 år gammel på købsdatoen. Det giver dig samtidig en væsentligt lavere anskaffelsespris.

Vælger du en ældre bil, stiger renten

PerB Cars - Safe forsikring

Få en forsikring af økonomien omkring din drømmebil


Vælger du at lade os finansiere din drømmebil gennem Santander, får du samtidig mulighed for at tegne en forsikring på økonomien omkring din drømmebil hos SAFE Forsikring. Den gør det muligt at beholde bilen, selv om du bliver arbejdsløs, bliver sygemeldt, kommer ud for en ulykke, eller pådrager dig en sygdom.

I sådanne tilfælde dækker forsikringen den månedlige ydelse på din bilforsikring hver måned i op til et år ad gangen. I tilfælde af dødsfald dækker forsikringen en fuld indfrielse af billånet på op til maksimalt 750.000 kr.

Det er en god sikring af både din økonomi og din drømmebil.

Indfri nemt uden gebyrer


Vælger du at finansiere din drømmebil i samarbejde mellem PerB Cars og Santander, kan du altid indfri dit billån, blot ved at betale det til enhver tid resterende restbeløb.

Det står dig også frit for at betale en ekstraordinær ydelse, hvis du skulle komme til uventede penge. Det er en rigtig god ide at gøre. For det forkorter løbetiden på billånet, så du sparer en masse udgifter til renter og løbende gebyrer.

Det allerbedste er, at du ikke skal betale gebyr for hverken tidligere indfrielse eller ekstraordinære ydelser. Alle de penge du betaler, går direkte af på lånet.

Det er da en bilfinansiering, der er lige til at forstå. Så vil du have ærlig og erfaren rådgivning om finansiering, er det os, du skal kontakte.

Ring på 38 10 00 00 eller send en mail til info@perbcars.dk.

Så finder vi den finansiering af din drømmebil, der stiller dig bedst.